Skip to main content
noutăți

Căutați cazare în Sibiu pentru deplasările în interes de serviciu? Pensiunea Happy Day este soluția la îndemână.

By 18/10/2023aprilie 9th, 2024No Comments

La Pensiunea Happy Day, înțelegem că deplasările în interes de serviciu sunt mult mai mult decât simplele călătorii corporatiste. Acestea reprezintă o oportunitate deosebită fie că sunt angajați în întâlniri cu clienți importanți, participă la evenimente de tip teambuilding sau dezvoltă proiecte strategice, confortul și eficiența sunt esențiale. În plus, pentru a încheia acorduri importante cu partenerii, furnizorii sau clienții aflați la distanță, întâlnirile față în față sunt de neprețuit.

De aceea, suntem dedicați să oferim servicii de cazare de înaltă calitate care să satisfacă nevoile călătoriilor dvs. în interes de serviciu.

De ce să alegeți Pensiunea Happy Day pentru întâlnirile de afaceri

Sală de Conferință

Pe lângă serviciile de cazare excelente, Pensiunea Happy Day vă oferă un spațiu ideal pentru seminarii, cursuri, prezentări, training-uri sau întâlniri de afaceri.

  • Facilități în sala de conferințe:
   • Internet wireless
   • Flipchart și markere
   • TV ecran plat
   • Aer condiționat
  • Capacitate: Până la 10-12 locuri (aranjare tip T-shape)

Beneficii cheie pentru șederea dvs. în interes de serviciu la Pensiunea Happy Day

  1. Locație Centrală: Suntem la doar 7 minute de mers pe jos de centrul vechi al Sibiului (Piața Mare), oferindu-vă acces rapid la restaurante, cafenele, Piața Cibin, Muzeul Brukenthal.
  2. Tarife Avantajoase: Oferim tarife competitive pentru călătoriile de afaceri.
  3. Terasă Modernă: Pe terasa noastră modernă, vă puteți bucura de momente de liniște și relaxare. Aici puteți savura micul dejun în tihnă, savurând aerul rece și proaspăt al dimineții în timp ce vă delectați cu o cafea fierbinte și delicioasă din partea casei.
  4. Parcare Gratuită: Asigurăm acces facil și gratuit la parcarea publică din fața pensiunii. De asemenea, avem un spațiu interior închis pentru parcarea motocicletelor (rezervare necesară).
  5. Mic Dejun Delicios: Servim un mic dejun proaspăt, consistent și delicios între orele 08:00 – 10:30, în spațiul alocat servirii mesei sau pe terasă. Acest serviciu este opțional, iar prețul este de 35 lei/zi/persoană. Pentru cei care pleacă înainte de ora 8:00, puteți întreba la recepție despre disponibilitatea early breakfast.

Ce spun oaspeții noștri

Am avut privilegiul de a rămâne la Pensiunea Happy Day în timpul unei conferințe de afaceri la Sibiu. Camerele curate, personalul prietenos și terasa relaxantă au făcut din această experiență una reușită.

Ana M.

Cu o sală de conferințe bine echipată, Pensiunea Happy Day a oferit exact ceea ce ne-am dorit. A fost perfect dimensionată pentru întâlnirea echipei noastre, punând accentul pe funcționalitate și confort. Cu siguranță vom reveni aici pentru viitoarele noastre întâlniri.

Andrei P.

Locație centrală și parcare gratuită - acestea au fost aspectele cheie care ne-au determinat să alegem Pensiunea Happy Day pentru călătoriile noastre de afaceri. A fost o decizie excelentă. Am stat 3 nopți și m-am simțit aproape ca acasă. Cafeaua este delicioasă.

Ionel G.

Pensiunea Happy Day vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi cea mai bună experiență de cazare în timpul călătoriilor dvs. în interes de serviciu la Sibiu. De la servicii de cazare de înaltă calitate și facilități pentru întâlniri de afaceri, la o terasă relaxantă și micul dejun delicios, ne străduim să vă asigurăm o ședere confortabilă și productivă. Contactați-ne acum și rezervați-vă locul pentru următoarea dvs. călătorie de afaceri la Sibiu.

Sună
Rezervă