Skip to main content
noutăți

Cazează-te în siguranță la Pensiunea Happy Day din Sibiu

By 28/10/2020aprilie 9th, 2024No Comments

Anul 2020 a fost o provocare continuă în toate domeniile și industriile, fie că vorbim de comerț, educație sau turism. Noi suntem fericiți să ne aflăm printre unitățile de cazare care își continuă munca cu mai multă pasiune, grijă și respect pentru cei care aleg să ne treacă pragul chiar și în această perioadă.

Siguranța oaspeților și a angajaților noștri este prioritară pentru Pensiunea Happy Day, de aceea am luat măsuri suplimentare pentru a asigura o ședere plăcută și sigură. Măsurile implementate au la bază legislația în vigoare și vor fi îmbunătățite în permanență, în funcție de recomandările legale și cerințele oaspeților care se cazează la pensiune.

 

 

Iată câteva dintre cele mai importante măsuri de siguranță pe care le urmăm:

Check-in | Check-out

 • Verificăm temperatura tuturor oaspeților cu echipament atestat. Pentru siguranța tuturor recomandăm accepatrea acestei proceduri.
 • Oferim la cerere tutror oaspeților mască de unică folosință.
 • Completarea și semnarea documentelor se efectuează folosind pixul personal sau pixurile puse la dispoziție de hotel păstrând o distanță de min 2 m față de recepționer.
 • La check-out cheia/cardul de acces în cameră se lasă în containerul special amenajat la recepție.

Echipa Happy Day

 • Echipa de la recepție este dotată cu echipament de protecție: mănuși, mască, dezinfectant și termometru cu infraroșu pentru măsurarea temperaturii conform standardelor OMS.
 • Absolut toți angajații noștri au în permanență mănuși, mască de protecție și  dezinfectant pentru mâini.
 • Am actualizat procedurile interne de lucru și am crescut frecvența spălării pe mâini și dezinfectării spațiilor și ustensilelor în timpul proceselor de lucru (atât în curățenie și recepție).
 • Acordăm atenție dezinfectării mânerelor, balustradelor, întrerupătoarelor etc. în zonele auxiliare destinate angajaților.
 • Am eficientizat fluxurile interne pentru a limita deplasările în incintă și minimaliza contactele cu colegii, păstrând distanțarea socială.

În camere

 • Am actualizat check-listul de curățenie pentru prevenirea COVID 19, astfel timpul de curățenie și dezinfectare a unei camere s-a dublat.
 • În fiecare cameră există dezinfectant de mâini pus la dispoziția oaspeților.
 • Toate suprafețele din camere se curăță, se șterg și se dezinfectează cu produse profesionale.
 • Am scos toate materiale informative și publicitare din camere (guest directory, notes, pix, pliante, liste prețuri) și am sintetizat informația strict necesară într-un format care permite igienizarea.

Pentru mai multe detalii privind întreaga lista de măsuri de prevenție și siguranță vă rugăm să consultați pagina dedicată.

Prioritatea noastră numărul unu este siguranța și confortul oaspeților și a membrilor echipei. Vă asigurăm că facem tot ce putem pentru a vă asigura confortul și siguranța pe timpul șederii la Pensiunea Happy Day.

Și pentru că părerea oaspeților este extrem de importmantă pentru noi, iată cîteva dintre cele mai recente păreri despre condițiile de cazare oferite de Pensiunea happy Day:

 

Alte întrebări?

Pentru alte detalii legate de plata sau rezervări vă stăm la dispoziție. Ne puteți contacta pe mail (rezervari@pensiuneahappyday.ro), la telefon: 0771 558 744 sau chiar pe pagina noastră de Facebook.

Vă așteptăm cu drag!

Happy Day

Situată la 7 minute de plimbare de Piața Mare, de centrul istoric al Sibiului unde găsiți numeroase cafenele și restaurante, pensiunea Happy Day se remarcă prin 12 camere curate, bine aerisite, cochete și o atmosferă caldă, prietenoasă și placută.

Sună
Rezervă